Program obilježavanja Dana Općine Križ 28. kolovoza 2021. godine

S obzirom na pandemiju virusom COVID-19 te sve propisane protuepidemijske mjere, uz suglasnost Stožera civilne zaštite Općine Križ, ove godine planiran je jednodnevni program obilježavanja Dana Općine Križ. Ipak, za svakoga će biti ponešto i za one starije, ali i za one najmlađe za koje smo pripremili razne animacije, mađioničara, školu žongliranja, napuhance i još mnogo iznenađenja.

Cjelokupni program održat će se u subotu 28. kolovoza 2021. godine od jutarnjih sati, a započinje obiteljskom biciklijadom. Ostala događanja koja se nastavljaju Sajmom obrta i rukotvorina održavat će se u parku u centru Križa što posjetiteljima omogućava pridržavanje svih mjera i propisane socijalne distance. Glazbeni program biti će organiziran na dvije lokacije i to na livadi u centru Križa od 18 sati gdje Vas očekuje nastup Tamburaškog sastava Šegrti uz degustaciju vina Udruge vinogradara i vinara„Škaf“ Križ. Na prodajnom platou u parku u Križu od 20 sati biti će Cocktail i DJ party te jedno posebno iznenađenje, a od 21 do 24 sata na livadi u centru Križa nastupiti će rock bend Yellow Submarine.

S obzirom na epidemiološku situaciju, moguć rast broja oboljelih i eventualno novo pooštravanje mjera vezano uz javna okupljanja te neizvjesnu situaciju koja nas očekuje s dolaskom jeseni, Općina Križ kao organizator zadržava pravo otkazivanja dijela ili cjelokupnog programa ukoliko isti zbog propisanih mjera neće moći biti održan.

DANI OPĆINE KRIŽ 2021. godine

 • 28.08.2021. subota
 • 10 sati – Obiteljska biciklijada Križ 2021. (Križ – Konšćani – Križ) više informacija o biciklijadi te kako se prijaviti na www.opcina-kriz.hr, Facebook i Instagram stranici Općine Križ
 • od 14 sati – Sajam obrta i rukotvorina; park
 • od 15 sati – Reciklaža; kreativna radionica Udruge ženske ruke izrade predmeta od recikliranih materijala za djecu i mlade; park
 • od 15 sati – Izviđački kamp Odreda izviđača Siniša Pavković; park
 • 16 sati – Monikin selski zoo; park
 • od 16 sati – Cirkusijada – animacije za djecu, face painting, škola žongliranja, napuhanci; park
 • 16:30 sati – Mađioničarska predstava za djecu; livada u centru Križa
 • od 17 sati – Nastup Limene glazbe DVD-a Križ; livada u centru Križa
 • od 18 sati – Degustacija vina Udruge „Škaf“ Križ uz nastup Tamburaškog sastava Šegrti; livada u centru Križa
 • od 20 sati – Cocktail i DJ party, žongleri s vatrom; plato u parku u Križu
 • od 22 sata – Nastup rock benda Yellow Submarine; livada u centruKriža.
 • 29.08.2021. nedjelja
  21.Memorijalni Rally Zdravko Jambrešić OTK Ivanić-Gradsusret vlasnika starodobnih vozila – očekivani dolazak u Križ oko 11,30 sati

SVI POSJETITELJI OBVEZNI SU PRIDRŽAVATI SE SVIH PROPISANIH NUŽNIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE RH I POSEBNIH PREPORUKA HZJZ

Podijeli na društvenim mrežama

Izvor

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.