POMOZITE, POTREBNA POMOĆ – PUNO DJEČICE IZ OVE OBITELJI JE POTREBNA NAŠA POMOĆ

Prenosimo apel za pomoć obitelji koja je zaista u potrebi za našom pomoći, Facebook stranica Put u Božjoj milosti – Ivankovo pokušava na sve načine pripomoći obitelji, ali po njihovom mišljenju nedovoljno uspijevaju, iz toga razloga smo i mi kao medij odlučili isti apel podijeliti. U danjem tekstu prenosimo apel za pomoć.

Ponovno objavljujemo apel za pomoć, kako je odaziv na anoniman apel bio iznimno loš, ovaj put objavljujemo i podatke sa slikom.

Nedavno nam se javila ženica koja ima šestero djece i traži pomoć za svoju obitelj. Nije tražila novac (iako bi dobrodošao ), nego hranu, potrepštine za bebe, pelene… Poslala nam je imena i dob djece koja su u rasponu od 4 mjeseca do 6 godina…

Objavili smo poruku anonimno na stranici i tražili pomoć za njih, informacije u inbox stranice, brojimo preko 14 000 pratitelja, nitko se nije javio.

Kod ovakvih slučajeva često dobijemo informacije da ta i ta obitelj često preko fb traži pomoć…i sad se ja pitam…ako su tražili pomoć i dobili je ovako kao i preko naše stranice, jako me to žalosti.

Ako su tražili i dobili pomoć, hvala Bogu, neka su, ali koliko to može trajati…nije da smo radili humanitarni koncert za njih, pa se prikupio basnoslovni iznos.

Postoje ljudi tu oko nas, kojima nije dano Odozgor kao nama. Oni nemaju određenih sposobnosti koje možda mi imamo. Njihova fiziča i mentalna sposobnost je na niskoj razini. Mnogi će reći – neka radi, neka se zaposli.
Kažu ljudi: sit gladnome ne vjeruje, zdrav bolesnome.

Netko nije završio srednju školu, nema posao…ali taj netko možda nije imao sreće da ima roditelje kao vi i ja. Netko možda uopće nije imao roditelje koji će se pobrinuti da njegovo dijete ima kakvu takvu budućnost.

Nije na nama da sudimo, nego da pomažemo. Nije na nama da tražimo izgovore zašto ne pomoći, nego da pomažemo. Nije na nama da gledamo koje je netko boje kože, nacionalnosti, vjeroispovijesti – pomozimo.

Naravno da među ovcama uvijek ima vukova, i naravno da postoje oni koji vas žele iskoristiti, ali u današnje vrijeme sve je na dohvat ruke, sve se može provjeriti.

Anamarija Bugarinović
Male sredice 48
Bjelovar 43000
Broj mobitela 0998611332
Broj i ime računa za uplate, ako želite
Danijela Bugarinović
HR3024020063210331858

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.