AFERE BANDIĆU NE MOGU NIŠTA: Evo još jednog dokaza da će ga biti teško pobijediti!

Zašto će usprkos svim optužnicama na proljeće biti teško pobijediti Milana Bandića na izborima za gradonačelnika, evo još jednog dokaza. Jučer je RTL Direkt u Kozari putevima snimio gospođu koja se nešto požalila da joj se urušila nova ograda koju je radila, pa ako bi mogao gradonačelnik to doći pokrpati.

“Ja sam glasala i dosad sam glasala, ali imam jedan problem. Radili smo ogradu, pa smo porušili malo oni beton, uvijek mi obećavaju doći to pokrpiti pa nisu. I može li on doći i to pokrpiti”, rekla je Fina Barukčić iz Kozari boka.

Naravno da gradske službe budno prate RTL Direkt i evo, gospođi Barukčić je odmah jutros na vrata pozvonio- gradonačelnik s ekipom i obećao zakrpati ogradu. Bilo je samo pitanje hoće li danas ili može čekati do sutra. I sad, aj ti njega pobijedi!

“Odmah dođoše ljudi, došlo je do Milana, dođoše da riješimo i moj problem. Gradonačelnik je obećao da će odmah u toku dana to obaviti. Prezadovoljna sam. Ne mora danas, nek bude i sutra. I ako bilo što treba očistiti iz dvorišta, isto će otpeljati, ispričala je Barukčić.

Bandić je upravo zbog brige za obične ljude na periferiji Zagreba u tim dijelovima grada redovito pobjeđivao na svim izborima, a očito i danas nije zaboravio da je temelj tog uspjeha reagirati na njihove komunalne probleme bez zadrške.

Bandić se pred nekoliko dana odazvao pozivu svog najvećeg kritičara Daria Juričana da dođe na premijeru njegova filma “Kumek” koji govori o koruptivnoj gradskoj hobotnici. Doduše u kino dvoranu nije ni ušao, došao je, slikao se i otišao, ali bilo je to dovoljno da više nitko ne priča ni o Juričanu ni o Kumeku nego o pohodu Milana Bandića na sedmi gradonačelnički mandat. “Moram priznati da je to bio jako dobar PR štos. Jer on je ukrao šou Juričanu, i zapravo od komunikacijskog objekta kojim su se trebali baviti, on je postao komunikacijski subjekt i svi su izvještavali o njemu, a ne o filmu”, komentirao je komunikacijski stručnjak Božo Skoko.

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.